Származási hely

Az a Goji bogyó, amit mi kínálunk Önnek, a Sárga folyó Völgyében terem. Az egyetlen hely a világon, ahol tökéletes az éghajlat, ásványi anyagokban gazdag a talaj, bőséges csapadék érkezik a Himalájáról. 
Termékünk 100%-an természetes , tartalmazza a Sárga folyó völgy arany földjének kiváló minőségét, a Himaláján elolvadt hó vizét és a több mint 180 napig tartó színtiszta napsütést. 

A szárított Goji bogyó, amit megvásárol nálunk a legjobb Goji bogyókból készül és a leghíresebb termelőktől származnak. Fontos megemlíteni hogy egy újszerű két fázisú ózonos tisztítási folyamattal mossunk ki minden olyan természetellenes szennyeződést, ami a termesztők földjébe beszivároghatott.
Minden termékünket szigorúan higénikus körülmények között állítunk elő. 
Nyilvánvaló hogy a legjobban fejlődő termék gyártótól kapjuk a Goji bogyót, akik pontosan azért hogy az iparban folyamatosan fenn tudják tartani vezetőszerepüket, állandóan kutatásokat és fejlesztéseket végeznek.
Természetesen mindig szem előtt tarjuk a vásárlók igényeit és érdeklődését is.

Ningxia a Goji szülőhazája
Kicsi Ningxia, Kína legkisebb tartománya, ahol a Goji bogyó terem. Ma úgy ismert, mint a „Goji szülőhazája”, mivel itt termelik a legjobb Goji bogyót a világon. 

Ez a varázslatos föld több száz ezer évvel ezelőtt alakult ki, mikor a szél 50-80 m vastagon Szibériából egy finom sárga porral (lösz) terítette be Északnyugat Kínát. Az intenzív napsütést visszaveri a sárga föld, ami úgy fénylik messziről mint az arany. A Fennsík aranyló földjét a Himalájában olvadó hóból táplálkozó Sárga Folyó („a folyók anyja) öntözi. Ez a tápanyagban gazdag lösz fennsík a Goji hazája.

A „Feng Shui” (szószerint „szél és víz” ) A tradicionális Kínai tudomány mely a földrajzi helyeket tanulmányozza, úgy tekinti Ningxiát mint hatalmas természeti erők csomópontját. Ningxia a lösz fennsíkon fekszik, ahol a Sárga folyó 1500 km-es kanyarulata kezdődik, az egyetlen hely, ahol a Sárga folyó dél felől folyik, a legerősebb irányból a Feng Shui szerint. Ningxia Nyugati részén kerül a Helan Hegyről érkező csapadék a Sárga folyóba, ami keleten kiegyensúlyozza a felkelő nap erejét. A tradicionális Feng Shui Ningxiát az erő lelőhelyeként tartja számon. A Gojit a természet ningxiai ereje veszi körül. 

A Tudomány mai állása szerint 3 fő oka van annak, amiért különleges a Ningxiai Goji.
1, Arany föld: A ningxiai ásványi és alkáli anyagokban gazdag talaj tökéletes a Goji termesztéséhez. Az arany föld a Goji Berryben lévő bőséges nyomelemeknek a forrása, mint pl: a szelénium, chromium, germanium stb.
2, Napsütés: Ningxia különleges klímával rendelkezik, napközben nagyon intenzív a napsütés, de a hegyvidék miatt itt is hidegek az éjszakák, ami miatt a Gojiban még több polysaccharid termelődik. A nappalok és éjszakák közötti hőmérséklet különbség több mint 15 fok. Annak ellenére hogy éjszaka radikálisan lecsökken a hőmérséklet, Ningxiában mégis van 180 napnál több fagymentes nap, ami nélkülözhetetlen a legjobb minőségű Goji termesztéséhez.
3, Himalájából érkező víz: A Himalája Fennsíkjáról érkező Sárga folyó és mellék folyói, gondoskodik a Goji öntözéséről, anélkül hogy az eső cseppek kárt tennének az érzékeny gyümölcsöknek.

Ningxia a világon egyedülálló terület, ahol ilyen magas polysaccharid és tápanyag tartalmú Goji Berry terem. A vadon termő Goji bogyó beírta magát a történelembe. Több ezer éves feljegyzések igazolják, hogy a különleges Goji bogyó már 2000 évvel ezelőtt is létezett a Sárga folyó felső szakaszán. 
Az ősi bölcsek úgy tisztelték a Gojit, mint értékes természetes orvosságot.
600 évvel ezelőtt a ningxiai farmerek elkezdték használni a gravitációs öntőzést és a vízkereket a Goji megműveléséhez. Így már elég nagy mennyiségben tudták termeszteni, hogy a Selyem úton tovább tudjon terjedni a fogyasztása. 
A Goji termesztése és leszedése ugyanolyan intenzív nehéz munka, mint a kényes bogyók kézzel történő csomagolása. A szakképzett Ningxiai termesztőknek több mint 5000 bogyót kell gondosan leszedni, szárítani és becsomagolni a kész egy kilógramm szárított Gojihoz. A szegény nigxiai farmereknek a Goji termesztés hoz boldogulást.
Volt olyan időszak, amikor a helyi farmerek vegyszereket, rovarirtókat kezdtek el használni, azért hogy maximalizálják a terméshozamot. Az utóbbi években viszont a Zöld Kína Szervezet és a még szigorúbb USDA National Organic Program előírásainak is megfelelő biotermesztésre tértek át.